AL Raad & Partners Roosendaal

AL Raad & Partners

Multatulilaan 10
4707 LZ Roosendaal

+31 (0) 165 74 56 20
info@al-raad.nl

Even voorstellen

Ons kantoor is gevestigd in Roosendaal. We verlenen administratieve en fiscale diensten.

 

We zijn een compact kantoor en bestaat uit een team van enthousiaste professionals. Wij danken ons succes aan korte lijnen, open communicatie en een unieke dienstverlening.

 

Alle vennoten en medewerkers hebben een ruime werkervaring in hun vakgebied (administratie, accountancy en belastingen).

 

Ger van Rooij RBB

Ger van Rooij is na zijn studie en een actieve tijd bij Defensie, ooit begonnen als assistent-accountant op een gerenommeerd accountantskantoor. Daarna in verschillende functies gericht op o.a. financieel management, accountancy en belastingadvisering. In 1995 behaalde hij het certificaat: RAAD Administratie Consultant, was medegrondlegger en betrokken bij de oprichting van een landelijke keten van administratiekantoren en in 2000 vond inschrijving plaats in het Register van Belasting- en Bedrijfsadviseurs van het NIBA. Als relatiebeheerder staat Ger dicht bij zijn klanten en ondersteunt hen in vrijwel alle facetten van hun bedrijfsvoering.

 

Arno Kroese AB

Na zijn studie heeft Arno Kroese werkervaring opgedaan bij verschillende accountantskantoren en is als adviseur en relatiebeheerder nauw betrokken bij financiële en fiscale zaken van zijn klanten. In het bijzonder is Arno gespecialiseerd als agrarisch adviseur en heeft ruime ervaring in en knowhow over de agrarische sector.

 

Leo Oostenrijk AA/CB

Leo Oostenrijk heeft na zijn accountantsstudie expertise opgedaan in diverse functies gericht op accountancy, belastingen en financial planning. Leo is als bedrijfsadviseur verbonden aan ons kantoor en draagt zorg voor kwaliteitsbewaking, interne organisatie en maakt ons (en onze klanten) alert op kansen en risico’s. Hierdoor worden de juiste afwegingen gemaakt, die essentieel zijn voor succesvol ondernemen.

 

Lucinda Theuns

Lucinda Theuns heeft o.a. werkervaring opgedaan bij een administratie- en accountantskantoor. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verwerken en controleren van financiële administraties, het opstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften. Lucinda heeft ervaring met en kennis van de fiscale wetgeving en is betrokken bij onze kantoororganisatie. 


Ingrid Rockx

Ingrid Rockx heeft werkervaring opgedaan in diverse financiële functies bij bedrijven en een administratie- en accountantskantoor. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het controleren van financiële administraties, het opstellen van jaarrekeningen en verzorgen van fiscale aangiften. Ingrid heeft kennis van de fiscale praktijk. Eveneens ondersteunt zij het managementteam.

 

Silvia Oostenrijk 

Silvia Oostenrijk is afgestudeerd voor de HBO opleiding Bedrijfseconomie. Tijdens haar studie heeft ze werkervaring opgedaan bij ons. Na afronding van haar opleiding, is ze in fulltime dienstverband bij ons werkzaam. Momenteel volgt zij de opleiding tot Register Belastingadviseur. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften. 

 

Janne Dam

Janne Dam heeft de opleiding Basis Kennis Boekhouden afgerond. Momenteel volgt zij de opleiding Praktijk Diploma Boekhouden. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verwerken van financiële administraties, opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften.

 

Corina Konings

Corina Konings heeft werkervaring opgedaan in de loon- en financiële administratie  bij een administratiekantoor. Haar werkzaamheden bestaan uit het verwerken en controleren van financiële administraties.

 

Carolien Oostenrijk

Carolien Oostenrijk studeert fiscale economie aan de Erasmus Universiteit en is naast haar studie twee dagen werkzaam bij ons. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verwerken en afsluiten van financiële administraties en het voorbereiden van jaarrekeningen.

Ontwerp & realisatie: www.website-eenvoudig.nl